Un tort pentru bunica

Un tort pentru bunica
  • Un tort pentru bunica
Un tort pentru bunica de la CORINT JUNIOR
Editură CORINT JUNIOR
ISBN 973-128-808-6
Număr de pagini 173
Limba Romana
Traducator Gabriel Stoian
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

39,90 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Lan Tianyuan este un baietel de noua ani care traieste impreuna cu bunica sa intr-un sat la poalele muntilor. Parintii lui au plecat sa munceasca la oras pentru a oferi familiei un trai mai bun. Cum in curand se apropie ziua de nastere a bunicii, Tianyuan vrea sa ii cumpere un tort. Insa, pentru a-i face aceasta surpriza, trebuie sa plece la oras. Fara sa ii spuna nimic bunicii, sapa sub un copac dupa "comoara" lui (banuti pe care ii economisise cu diferite ocazii), strange cateva lucruri in ghiozdan si pleaca in goana pe drumuri de munte pentru a ajunge la cea mai apropiata gara, aflata la doua ore distanta. Ajunge in gara, dar a pierdut trenul...

 

Si totusi, trebuie neaparat sa ajunga in oras. Drumul ii va fi presarat cu multe peripetii, iar odata ajuns in oras, lucrurile se complica, luand o intorsatura neasteptata.

Va putea Tianyuan sa se descurce singur in marele oras? Va reusi sa faca fata situatiilor dificile cu care se va confrunta?

O carte minunata, cu ilustratii sugestive, frumos realizate, despre familie, intrajutorare, prietenie sincera, curaj si aventura si puterea de a trece peste dezamagiri si de a nu renunta la ceea ce-ti doresti cu adevarat.

Traducere din limba engleza de Gabriel Stoian.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 420972