Tuck pentru totdeauna

Tuck pentru totdeauna
  • Tuck pentru totdeauna
Tuck pentru totdeauna de la ARTHUR
Editură ARTHUR
ISBN 606-086-797-5
Număr de pagini 188
Limba Romana
Traducator Tatiana Dragomir
Anul apariției 2023

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

34,34 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Condamnaţi - sau binecuvântaţi - cu viață veșnică, cei din familia Tuck rătăcesc prin viață, încercând să trăiască discret, cât mai departe de ochii oamenilor.

"Personajele din poveștile pe care le citea Winnie porneau întotdeauna la drum fără niciun gând și fără nicio grijă, dar în realitate... Ei, în realitate lumea era un loc foarte primejdios. Toți o preveniseră... Nimeni nu-i spusese precis ce fel de primejdii ar fi așteptat-o în lumea mare, la ce anume n-ar face față, și nici ea nu simțise nevoia să întrebe..."

Este miezul verii. Winnie Foster are zece ani și deja își dorește să fie liberă în lumea largă și să poată lua hotărâri de una singură. Plictisită și agasantă de mult prea protectiva ei familie, pleacă de acasă. Intră în pădure și acolo îl întâlnește pe Jesse Tuck, care își potolește setea. E începutul unei legături profunde care-i va schimba viața. Ce nu știe Winnie e că izvorul din care bea Tuck ascunde un secret neliniștitor și că noul ei prieten este prizonierul unui destin teribil: viața veșnică.

Cu o poveste aparte, în care își au locul și aventura, și meditația filozofică, romanul lui Natalie Babbitt despre miracolul și povara nemuririi este, asemenea lui Tuck, pentru totdeauna.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
SAG: 432893