Rowley prezinta: Jurnalul unui pusti superformidabil

Rowley prezinta: Jurnalul unui pusti superformidabil
  • Rowley prezinta: Jurnalul unui pusti superformidabil
Rowley prezinta: Jurnalul unui pusti superformidabil de la ARTHUR
Autor Jeff Kinney
Editură ARTHUR
ISBN 606-086-672-5
Număr de pagini 217
Limba Romana
Traducator Ioana Vilcu
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

38,38 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Cel mai nou autor-puști este nimeni altul decât Rowley Jefferson. Cel mai bun prieten al lui, Greg Heffley, a scris deja până acum treisprezece jurnale despre viața de elev la gimnaziu. A venit timpul să aflăm ce are de spus Rowley în jurnalul lui. În Jurnalul unui puști superformidabil, el își notează experiențele și e de acord să scrie, totodată, biografia lui Greg. La urma urmei, într-o bună zi Greg o să fie bogat și celebru, și toată lumea va dori să cunoască povestea vieții lui. Dar se dovedește că Rowley nu e chiar pe măsura misiunii și biografia lui este complet haotică – și comică, pe deasupra.

„Salut, sunt Rowley Jefferson și asta e cartea mea. Acum am și eu un jurnal intim cu prietenul meu Greg. Cartea mea se numește „Jurnalul unui puști superformidabil”, pentru că asta îmi spune tata mereu: „Ești un puști superformidabil!”

Chiar dacă este despre mine cartea asta, apare des și Greg, pentru că el este cel mai bun prieten al meu. Uneori ai mei zic lucruri care mă fac să cred că nu avem aceeași părere despre Greg („Nu ne place de Greg.”). 

Oricum, sper să vă placă, am muncit mult la carte. Sper să-i placă și prietenului meu Greg.”

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 422145