Povesti luminoase si jocuri haioase

Povesti luminoase si jocuri haioase
  • Povesti luminoase si jocuri haioase
Povesti luminoase si jocuri haioase de la PREDANIA
Editură PREDANIA
ISBN 606-95435-8-0
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

20,00 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

V-ati gandit ca povestile si jocurile pot fi cea mai pretioasa avere pe care o daruim copiilor nostri? Ca mult mai valoroase decat cuferele cu aur sunt cuferele cu povesti? Cuferele cu aur, singure, pot oferi, cel mult, masini decapotabile, proprietati imobiliare, taxe la scoli inalte si eventual cariere stralucite. Din cuferele cu povesti si jocuri pot insa iesi oameni intregi sufleteste, care s-au indestulat cu dragostea si intelepciunea parintilor lor. Caci povestile le zugravesc prima imagine despre lume, atunci cand curiozitatea ii indeamna sa patrunda marile taine, dar mintea nu le este pregatita pentru lucruri serioase. Iar jocurile pe care le jucati impreuna le dau primele lectii de viata, acolo unde nici o morala rostita cu aratatorul ridicat nu are vreun efect. O poveste transpusa intr-o joaca pe care o jucati cu ei fara graba si fara alte griji le ramane intiparita in inima, plamadind un suflet puternic si generos.

Fara indoiala, fiecare mamica, tatic sau bunicuta isi are propria-i avere de povesti, mostenita si imbogatita cu fiecare zi cand, la culcare, micutul nu vrea cu nici un chip sa adoarma  si iti cere invariabil: Mai zi-mi o poveste!. 

Atunci trebuie sa inventezi repede ceva, pentru ca deja i-ai citit toate povestile si i-ai spus tot ce stiai. Sau, daca nu mai ai inspiratie, poate n-ar fi rau sa imprumuti ceva din cufarul cu povesti al altei mamici.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 427562