Pisicile razboinice, vol. XXVII - Zorii clanurilor. Prima batalie

Pisicile razboinice, vol. XXVII - Zorii clanurilor. Prima batalie
  • Pisicile razboinice, vol. XXVII - Zorii clanurilor. Prima batalie
Pisicile razboinice, vol. XXVII - Zorii clanurilor. Prima batalie de la GALAXIA COPIILOR
Autor Erin Hunter
Editură GALAXIA COPIILOR
ISBN 606-796-129-4
Număr de pagini 335
Limba Romana
Traducator Raluca Miu
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,90 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Noi aventuri palpitante din seria prequel „Zorii clanurilor”

Cititorii își continuă incursiunea în trecutul pisicilor din sălbăticie, urmând să descopere cum decurge confruntarea dintre pisicile din pădure și cele din mlaștină.

Cititorii români au parcurs până acum întâmplările captivante de pe tărâmul pisicesc, așa cum au fost ele descrise în patru serii a câte șase volume – prima serie, „Noua profeție”, „Puterea celor trei” și „Sub semnul stelelor”. „Zorii clanurilor”, a cincea serie din povestea pisicilor războinice, surprinde fantasticele aventuri din trecutul personajelor, descriind formarea clanurilor și ascensiunea eroilor legendari.

Sub deviza „Uniți-vă sau veți muri!”, Cartea a XXVII-a dezvăluie modul în care lăcomia conduce către o confruntare fără seamăn. Rivalitatea dintre Cer Senin și Aripă Cenușie a adâncit prăpastia dintre pisicile din pădure și cele din mlaștină. Tunet și Aripă Cenușie încearcă să găsească cea mai potrivită cale de a obține pacea care le-ar asigura tuturor pisicilor un trai liniștit. Însă tensiunea dintre cele două clanuri continuă să crească… Ceea ce la început părea doar o neînțelegere între frați s-a răspândit printre pisici ca norii de vreme rea, iar acum, fiecare trebuie să aleagă de partea cui va lupta.

„O carte plină de suspans, pentru toți cei care se întreabă ce visuri de grandoare nutrește motănelul de pe preșul de la ușă.” – Publishers Weekly

„După ce citești Pisicile Războinice, nu mai ai încredere nici măcar în Motanul Încălțat.” – Kirkus Review

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 418544