Pisicile razboinice, vol. XXIV - Sub semnul stelelor. Ultima speranta

Pisicile razboinice, vol. XXIV - Sub semnul stelelor. Ultima speranta
  • Pisicile razboinice, vol. XXIV - Sub semnul stelelor. Ultima speranta
Pisicile razboinice, vol. XXIV - Sub semnul stelelor. Ultima speranta de la GALAXIA COPIILOR
Autor Erin Hunter
Editură GALAXIA COPIILOR
ISBN 606-796-121-8
Număr de pagini 405
Limba Romana
Traducator Raluca Miu
Anul apariției 2021

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

39,90 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Cartea 24 ii va tine pe fanii Pisicilor Razboinice cu sufletul la gura pana la ultima fila a aventurilor din seria Sub semnul stelelor.

Se asterne toamna peste teritoriile de langa lac. Pericolul intunericului se apropie din ce in ce mai amenintator. Clanul Stelelor este dezbinat. Nici clipa in care se vor stinge stelele de pe cer pare ca nu mai poate fi amanata... Razboinicii din Padurea Intunecata devin tot mai puternici si se pregatesc de atac.

Intre pisicile din clanuri persista inca ecoul profetiei inca neimplinite. Trei trebuie sa devina patru, dar cine este cea de-a patra pisica? Pana de Gaita, Aripa de Turturea si Flacara de Leu si-au asumat misiunea de a o gasi. Cei Trei incearca sa le tina piept razboinicilor malefici, dar fara ea nu vor putea invinge armata lui Stea de Tigru. Mai ales ca in randul camarazilor din clanuri exista tradatori nespus de periculosi...

Asadar, acest final de serie isi expune cititorii la suspansul celei mai incrancenate batalii care a avut loc vreodata pe teritoriile locuite de pisicile salbatice. Care vor fi eroii ce se vor ridica impotriva amenintarii? Si, mai ales, vor reusi ei sa salveze clanurile?

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 410926