Micul brad

Micul brad
  • Micul brad
Micul brad de la CARTEA COPIILOR
Editură CARTEA COPIILOR
ISBN 606-8996-74-5
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

44,00 lei
Indisponibil
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Bunatatea, speranta si iubirea ne dau putere sa invingem greutatile.

Undeva, la marginea padurii, traieste un bradut. Acolo s-a intamplat sa incolteasca, nu cu mult timp in urma, dintr-o samanta purtata de vant. Isi doreste mult sa nu mai fie singur. Dar nu are cum sa ajunga in padure, alaturi de ceilalti brazi verzi, inalti si puternici. Oare e posibila o minune?

Undeva, intr-o casa, la marginea padurii, traieste un baietel. Acolo s-a intamplat sa se nasca, nu cu mult timp in urma. Ii place sa priveasca padurea si sa asculte brazii vuind cand bate vantul. Isi doreste mult sa vada de aproape macar un copac. Dar are un picior bolnav si nu poate sa mearga. Oare e posibila o minune?

„Te duc la o mare Sarbatoare”, a spus barbatul. „Vei lua parte la ea, iar la inceputul primaverii te voi aduce inapoi si te voi sadi din nou acolo unde te-am gasit. In fiecare an vei fi oaspetele nostru la marea Sarbatoare, iar in fiecare primavara vei reveni pe campul tau verde unde te-am gasit. Vei creste odata cu baietelul meu. El nu poate veni sa te vada, dar tu vei fi copacul lui.”

Comentarii (0)
SAG: 427482