Labirintul lui Pan. Labirintul Faunului

Labirintul lui Pan. Labirintul Faunului
  • Labirintul lui Pan. Labirintul Faunului
Labirintul lui Pan. Labirintul Faunului de la ARTHUR
Editură ARTHUR
ISBN 606-086-017-4
Număr de pagini 281
Limba Romana
Traducator Cprian Siulea
Anul apariției 2021

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

38,38 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

O colaborare indrazneata si de neuitat intre doi povestitori straluciti

Acest titlu a aparut in colectia Orange Fantasy la Editura Arthur

 

Rareori ia raul forma imediat. De multe ori, la inceput e doar o soapta. O privire. O tradare. Dar apoi creste si, inca invizibil si neobservat, prinde radacini.

 

Spania, 1944. Ofelia e doar o copila cand mama ei, care este insarcinata, hotaraste sa se mute intr-o veche moara din munti unde tatal ei vitreg, capitan Vidal, lupta cu rebelii care se opun regimului franchist. Aici, se refugiaza in povestile ei mult iubite si in padurea veche, vrajita care inconjoara casa. Doar ele mai imblanzesc teroarea si durerea care ii amarasc viata.

 

Calauzita de o Zana, intr-o zi patrunde intr-un labirint care o conduce in Regatul Subteran. Ofelia nu stie cine este Faunul care o asteapta acolo, dar el o cunoaste de multa vreme. Asa incepe intrarea Ofeliei in propria ei poveste, in care magia pare sa fie cel putin la fel de intunecata si terifianta ca realitatea lumii din Regatul de Sus, sfasiata de un razboi atroce.

 

Guillermo del Toro si Cornelia Funke si-au unit fortele pentru Labirintul faunului, un fantasy grandios cu ilustratii pe masura, care ne atrage intr-o lume intunecata, magica si sfasiata de razboi, populata cu fauni vicleni, soldati ucigasi, rebeli viteji si o printesa de mult pierduta ce spera sa-si regaseasca familia.

 

Confruntati cu imensa misiune de a transforma un film intr-o carte, del Toro si Funke nu s-ar rezumat la a descrie filmul, preferand, elegant, sa rescrie povestea.

 

Absolut nelinistitoare si capabila sa zguduie din adancurile nestiute ale fanteziei, cartea mi-a amintit de cele mai bune basme, unde fiecare capitol e ca o bijuterie care, cand e tinuta la lumina, realcatuieste felul cum privim lumea din jur. - Roshani Chokshi, autoarea cartii Aru Shah si sfarsitul timpului

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 411993