Hei, Bruce! O carte interactiva

Hei, Bruce! O carte interactiva
  • Hei, Bruce! O carte interactiva
Hei, Bruce! O carte interactiva de la ACT si POLITON
Editură ACT si POLITON
ISBN 630-303-048-7
Limba Romana
Traducator Bianca Stanescu
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

39,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Hei, Bruce! de Ryan T. Higgins este o carte interactiva pentru cei mai mici dintre cititori, care ii are ca protagonisti pe trei soricei simpatici, dar rautaciosi, si pe un urs, cam blegut, care nu isi doreste nimic mai mult deocamdata decat sa traga si el linistit un pui de somn.

Dar nu vom trece mai departe inainte sa definim ce inseamna interactiv in viziunea celor trei soricei. Interactiv, inseamna dragi parinti, pitici si bunici, ca cititorul determina ceea ce se intampla in carte, scuturand-o, apasand pe butoanele desenate si rotind-o in toate partile. Si cu atat mai savuros pentru micutii cititori, se pare ca, cu cat cartea este zgaltaita mai tare, cu atat efectele asupra necooperantului urs Bruce sunt mai vizibile.

Ryan T. Higgins este autorul si ilustratorul bestsellerului care a ajuns pe locul 1 in topul New York Times „We Don't Eat Our Classmates/ Noi nu ne mancam colegii de clasa”, a bestsellerului New York Times „Mama Bruce”, care a fost recompensat cu premiile E. B. White Read Aloud Award si Ezra Jack Keats New Illustrator Honor, precum si a cartilor „Bruce's Big Move”, „Norman Didn’t Do It!” si „We Will Rock Our Classmates”. Ryan Higgins locuieste in Maine (SUA) impreuna cu sotia lui si cei trei copii ai lor, dar si cu trei caini, trei pisici, un gecko si o broasca testoasa.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 429257