Flora si Ulise

Flora si Ulise
  • Flora si Ulise
Flora si Ulise de la ARTHUR
Editură ARTHUR
ISBN 606-788-841-6
Număr de pagini 260
Limba Romana
Traducator Lavinia Braniste
Anul apariției 2021

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

29,28 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
 

Descriere

O zi care seamănă cu oricare alta. Așa începe totul. Flora e la biroul din camera ei și citește Incandesto. E BD-ul ei preferat, cu un supererou care luptă cu răul și salvează omenirea. Este pregătită să fie și ea supererou: ține minte toate sfaturile practice din Ți se pot întâmpla chestii groaznice. Ba chiar, din când în când, i se întâmplă să-și imagineze cuvinte plutindu-i într-o bulă deasupra capului.

Și iată că un aspirator hămesit și scăpat de sub control înghite un pui de veveriță. Flora îl salvează și îi redă șansa să-și trăiască aventurile. Numele lui este de-acum Ulise și este supererou. Nu doar că a devenit foarte puternic, mai și scrie poezii la mașina de scris. Dar cea mai mare superputere a lui Ulise este aceea că Flora crede în el. Fără acest fel de încredere nici nu ar exista supereroi care să aducă lumină în cele mai întunecate colțuri ale universului – acolo unde nu te vede nimeni, dar unde sigur contează.

„Originală, emoționantă și foarte amuzantă, povestea aceasta are ca protagoniști un supererou incredibil și adorabil, și o fată care nu e cinică din cale afară, așa cum se prezintă.“

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 411969