Familia Soricel si lacul libelulelor

Familia Soricel si lacul libelulelor
  • Familia Soricel si lacul libelulelor
Familia Soricel si lacul libelulelor de la CARTEA COPIILOR
Editură CARTEA COPIILOR
ISBN 606-8996-50-9
Limba Romana
Traducator Iolanda Prodan
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

30,00 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

 "Sa mergem la lacul libelulelor" spune Bradut intr-o zi. Adica sa strabatem padurea prin iarba inalta, pe sub florile uriase si pe langa parau, sa ne facem plute din crengi si sa vaslim pe lac, sa ne uitam cum stralucesc in soare libelulele ca niste diamante zburatoare sau sa privim broastele cum sar de colo-colo? Si putem sa ne facem un tobogan din trestie pe care sa cadem - pleosc - drept in apa? Bine, hai. E bine sa ai frati mai mari pentru ca au mereu idei grozave de joaca. Si mereu ne jucam impreuna.

 Suntem o familie de 14 soricei: tata, mama, bunicul, bunica si 10 frati: Bradut, Codrut, Sanziana, Petruta, Mugur, Bujor, Merisor, Brandusa, Romanita si Ghiocel.

 Kazuo Iwamura s-a nascut la Tokyo in 1939. A facut studii de arta si design, iar cariera si-a inceput-o ca grafician la emisiunile pentru copii ale NHK, televiziunea japoneza. A lucrat si ca designer intr-o companie de produse cosmetice, dupa care s-a decis sa devina autor si ilustrator de carti pentru copii. A publicat zeci de titluri, in Japonia si in intreaga lume. Printre cele mai iubite sunt cartile cu aventurile de zi cu zi ale familiei Soricel - carti despre universul cald, luminos si plin de iubire al copilariei si vietii de familie.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
SAG: 419404