Chemarea salbaticiei, vol. III - Inca o escapada cu peripetii

Chemarea salbaticiei, vol. III - Inca o escapada cu peripetii
  • Chemarea salbaticiei, vol. III - Inca o escapada cu peripetii
Chemarea salbaticiei, vol. III - Inca o escapada cu peripetii de la GALAXIA COPIILOR
Editură GALAXIA COPIILOR
ISBN 606-796-155-3
Număr de pagini 95
Limba Romana
Traducator Ioana Vacarescu
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

44,90 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Inca o lectura palpitanta pentru micii cititori, in compania lui Cip, Micul Bu, Frumi si Poppy! Puisorii buclucasi le sunt deja cunoscuti din expeditia galactica in curte (vol. 1) si din intamplarea misterioasa cu puiul albastru (vol. 2). Bineinteles, si din serialul de desene animate difuzat de Disney Junior!

Gasca Puisorilor nu se dezminte de vechile incurcaturi si obiceiuri stranii, cum ar fi sa stea atarnati pe sarma de rufe, printre sosete si fete de perna. Perspicacitatea si perseverenta lor este inca o data pusa la incercare, pentru ca ii asteapta un nou caz din cale afara de complicat. Se hotarasc sa descopere cu orice pret cine se ascunde in cutia misterioasa din curte. Ca de obicei, pregatesc si un arsenal bogat: cusca foarte-super-ultra secreta, truse de supravietuire in caz de urgenta, echipamente de supraveghere care includ, printre altele, cantitati mari de bezele.

Gasca Puisorilor. Chemarea salbaticiei este una dintre cartile acelea de care pur si simplu nu iti vine sa te desparti inainte sa rezolvi enigma ascunsa in paginile sale. Textele amuzante, redate cu fonturi generoase, usor de citit, se imbina cu ilustratiile pline de farmec. Nu lipsesc dialogul, umorul de situatie, descrierile captivante ale personajelor. Pe scurt: este povestea ideala pentru copiii care acum invata sa citeasca si se aventureaza singuri in primele lor sedinte de lectura.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 428911