Cartea prafului, vol. II - Federatia secreta

Cartea prafului, vol. II - Federatia secreta
  • Cartea prafului, vol. II - Federatia secreta
Cartea prafului, vol. II - Federatia secreta de la ARTHUR
Editură ARTHUR
ISBN 606-788-972-7
Număr de pagini 647
Limba Romana
Traducator Iulia Arsintescu
Anul apariției 2021

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

38,38 lei
Indisponibil
 

Descriere

Tabara adversa are o energie pe care tabara noastra n o are. Vine din siguranta ca are dreptate. Daca ai siguranta asta, esti dispus sa faci orice ca sa ajungi la ce ti ai propus. E cea mai veche problema omeneasca, Lyra, si anume diferenta dintre bine si rau. Raul se poate manifesta fara scrupule, iar binele nu poate.

 Ferestrele dintre lumile multiple au fost pecetluite, aventurile memorabile din copilaria Lyrei Silvertongue se afla de mult in urma – cel putin asa ii place sa-si spuna. Are douazeci de ani si e studenta la Colegiul St. Sophia. Tinde uneori sa creada ca totul este doar ceea ce pare si nimic mai mult, dar nu poate nega semnele primite de la o lume nevazuta despre care nici ea, nici Pantalaimon, daimonul ei, nu si-au imaginat ca ar exista: o lume cuprinzand fiinte si fenomene ce alcatuiesc federatia secreta.

 Lyra ajunge sa puna sub semnul intrebarii pana si evenimentele din trecut atunci cand afla rolul jucat de Malcolm Polstead in salvarea vietii ei. De acum Lyra si Malcolm vor calatori mult dincolo de hotarele Oxfordului, de-a lungul si de-a latul Europei, pana in Levant, cautand un oras bantuit de daimoni si un desert despre care se spune ca ar detine adevarul Prafului. Pericolele pe care le infrunta vor pune la grea incercare tot ce au crezut ca stiu despre lume – si despre ei insisi.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 413631