Bob cel fara de seaman

Bob cel fara de seaman
  • Bob cel fara de seaman
Bob cel fara de seaman de la ARTHUR
Editură ARTHUR
ISBN 606-086-275-8
Număr de pagini 248
Limba Romana
Traducator Iulia Arsintescu
Anul apariției 2021

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

38,38 lei
Indisponibil
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Romanul Bob cel Fara de Seaman, continuarea lui Ivan cel fara de seaman - premiat cu Medalia Newbery -, a fost inclus de publicatia New York Times pe lista celor mai bine vandute carti.

Bob, Ivan si Ruby au cucerit inimile tuturor celor care au citit Ivan cel Fara de Seaman si se intorc acum, cu povesti si aventuri noi.

Bob e pe cale sa fie domesticit, tocmai el, un caine cu spirit salbatic, de lup. Uraste pupaturile, lesa si tentativele de a fi dresat. Dar nu refuza culcusul moale de langa semineu. Nici mancarea buna, nici un scarpinat intre urechi. Cand doreste, merge la Parcul Zoologic cu Julia, „fata lui“, sa-i viziteze pe gorila Ivan si elefantica Ruby, prietenii sai.

Cu un nas fin, de expert, Bob simte pana si mirosul intepator si gustul metalic al furtunii care se apropie. E al treilea uragan din sezon. Nu e neobisnuit pentru el si familia lui adoptiva. Sunt pregatiti pentru evacuare, daca are sa fie nevoie. Dar s-au inselat, e un uragan mult mai fioros decat ultimele doua.

Si asa devine un erou, catel fara de seaman: ramas singur in furtuna, are de infruntat bufnite, lupi, un suvoi navalnic de apa si, cel mai cumplit, spaimele lui din trecut, vinovatia si indoiala.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 414195