Adevarurile noastre. Visul american

Adevarurile noastre. Visul american
  • Adevarurile noastre. Visul american
Adevarurile noastre. Visul american de la ORION
Editură ORION
ISBN 606-43-1307-2
Număr de pagini 348
Limba Romana
Traducator Adina Ihora
Anul apariției 2022
Categorie Politologie

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

59,99 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

O carte despre adevarurile fundamentale pe baza carora a fost construita societatea americana si despre indelungata stradanie de a discerne care sunt aceste adevaruri si cum este cel mai bine sa se actioneze pe baza lor.

 

Fiica de imigranti, Kamala Harris a crescut intr-o comunitate din Oakland, California, cu preocupari pentru dreptatea sociala. Pasiunea sa pentru justitie a fost evidenta inca din copilarie, iar cand a devenit procuror districtual adjunct imediat dupa absolvirea Dreptului, s-a impus rapid ca unul dintre cei mai inovatori agenti ai schimbarii in domeniul aplicarii legii din SUA. A fost aleasa in scurt timp procuror districtual in San Francisco, apoi a devenit sefa organelor de aplicare a legii din statul California. Cunoscuta ca o sustinatoare a clasei de mijloc a infruntat marile banci in timpul crizei executarilor silite, obtinand un acord istoric pentru familiile salariate din California.

 

A fi inteligent inseamna a identifica adevarurile care ne pot face sa devenim o comunitate mai buna, precum si a sustine aceste adevaruri cu toata forta. Acesta a fost crezul care a calauzit-o pe Kamala Harris spre o cariera de succes ca procuror general al Californiei, ca senator al Statelor Unite si acum ca vicepresedinte al tarii, confruntandu-se in fiecare rol cu probleme complexe, de la asistenta medicala si noua economie la imigratie, securitate nationala, criza opioidelor si inegalitatea sociala.

 

Provocarea mea de fiecare zi este sa fiu o parte a solutiei, sa fiu o luptatoare optimista in batalia care va urma. Provocarea pe care v-o lansez este sa va alaturati acestui efort. Sa luptam pentru idealurile si valorile noastre. Sa nu ridicam mainile a neputinta cand este timpul sa ne suflecam manecile. - Kamala Harris

 

Cartea de fata izvoraste din acel indemn la actiune si din convingerea ca lupta noastra trebuie sa inceapa si sa se incheie prin rostirea adevarului.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 416876