Lasati copiii sa se joace. Joaca este esentiala pentru dezvoltarea fizica, cognitiva si emotionala a copiilor

Lasati copiii sa se joace. Joaca este esentiala pentru dezvoltarea fizica, cognitiva si emotionala a copiilor
  • Lasati copiii sa se joace. Joaca este esentiala pentru dezvoltarea fizica, cognitiva si emotionala a copiilor
Lasati copiii sa se joace. Joaca este esentiala pentru dezvoltarea fizica, cognitiva si emotionala a copiilor de la DIDACTICA PUBLISHING HOUSE
ISBN 606-048-439-4
Număr de pagini 448
Limba Romana
Traducator Anca Zaharia
Anul apariției 2022
Categorie Pedagogie

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

58,00 lei
Indisponibil
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Doua culturi, doua sisteme educationale, doi cercetatori… Adunate laolalta intr-o carte, toate acestea au dus la o cercetare duoetnografica de amploare, sustinuta atat de literatura de specialitate, cat si de o serie de interviuri relevante pentru tema abordata. Concluzia? Toate argumentele converg spre aceeasi idee – importanta jocului pentru dezvoltarea copiilor. Mai mult chiar, joaca faciliteaza invatarea si relatiile interpersonale, elimina stresul si rezultatele slabe la invatatura, relaxeaza si imbogateste spiritul.

Pasi Sahlberg este pedagog, autor, speaker si savant de renume la nivel mondial si una dintre cele mai respectate autoritati din lumea in aria dezvoltarii educatiei. Pasi a ocupat functia de profesor scolar si director general in cadrul Ministerului Educatiei si Culturii din Helsinki, Finlanda, pe cea de specialist senior in educatie la Banca Mondiala din Washington, DC, si de profesor invitat la Universitatea Harvard. In prezent, este profesor de politici educationale la Institutul Gonski pentru Educatie al Universitatii din New South Wales, Sydney, Australia.

William Doyle este un autor renumit care publica in New York Times si producator de televiziune. Incepand cu 2015, a ocupat functia de bursier Fulbright, bursier in Residence si lector de media si educatie la Universitatea Eastern Finland; in plus, ocupa pozitia de consilier al Ministerului Educatiei si Culturii din Finlanda, care este considerat sistemul de invatamant numarul unu din lume in ceea ce priveste educatia copilului de catre UNICEF, Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) si World Economic Forum.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 427542