Set creativ cu decoratiuni de pictat pentru Fereastra - Rocket

Set creativ cu decoratiuni de pictat pentru Fereastra - Rocket
  • Set creativ cu decoratiuni de pictat pentru Fereastra - Rocket
Set creativ cu decoratiuni de pictat pentru Fereastra - Rocket de la

Adaugă o recenzie

126,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Kitul pentru arta pe fereastra este un set de activitati creative care ii incurajeaza pe tinerii artisti sa exploreze o tehnica de pictura inedita - pictura pe sticla - intr-un mod distractiv si accesibil. Acesta stimuleaza creativitatea si imaginatia copiilor.

CREEAZA SI JOACA-TE CU 64 DE RACHETE UNICE: Sabloanele din acest kit de arta au un design special, care permite copiilor sa combine diferite elemente ale rachetei, cum ar fi incarcatura, rezervorul de combustibil si motorul, pentru a crea pana la 64 de combinatii unice.

PROIECTEAZA-TI PROPRIA RACHETA: Acest set vine cu 11 tuburi de vopsea pentru sticla, astfel incat copiii sa poata alege culorile preferate pentru a decora racheta. In plus, kitul include un astronaut, o racheta spatiala si alte accesorii pentru a crea o scena spectaculoasa din spatiul cosmic.

USOR DE UTILIZAT: Kitul pentru arta pe fereastra este fascinant pentru copii si in acelasi timp usor de folosit! Tot ce trebuie sa faci este sa aplici vopseaua pentru sticla, iar dupa uscare, poti atarna lucrarea pe fereastra cu ajutorul ventuzelor.

DEZLIPESTE SI LIPIESTE: Vopseaua pentru sticla poate fi indepartata usor, iar kitul vine cu materiale suplimentare. Dupa ce sabloanele sunt decorate, copiii pot crea propriile autocolante detasabile pentru a-si continua calatoria creativa.

SET COMPLET DE ACTIVITATI: Kitul include toate materialele necesare pentru a te bucura de activitatea de pictura pe sticla. Contine 12 piese din plastic pentru 3 rachete, 4 mini sabloane, 11 tuburi de vopsea pentru sticla (cu un volum de 5 ml fiecare), 1 liner pentru sticla, 7 ventuze, 1 carte de design si o foaie de plastic.

Varsta recomandata: Potrivit pentru copii de 5 ani si mai mari.

Comentarii (0)
SAG: 4418817