Joc educativ - Puzzle - Formele jucause

Joc educativ - Puzzle - Formele jucause
  • Joc educativ - Puzzle - Formele jucause
  • Joc educativ - Puzzle - Formele jucause
Joc educativ - Puzzle - Formele jucause de la

Acest puzzle este conceput pentru copiii cu varste mici, care incep sa descopere lumea si sa invete formele geometrice. 

Adaugă o recenzie

49,00 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
 

Descriere

Descriere

Acest puzzle este conceput pentru copiii cu varste mici, care incep sa descopere lumea si sa invete formele geometrice. Prin asamblarea corecta a pieselor de puzzle, copiii vor recunoaste aceste forme si vor putea face asocieri cu obiectele din jur. Totodata, vor invata sa identifice culorile, deoarece asocierea pieselor se face cu ajutorul acestora. Distractia va fi asigurata de desenele jucause si personalizate.

Beneficii

Datorita formei patrate si dimensiunilor practice, puzzle-urile pot fi manevrate cu usurinta de catre copii, cartonul din care sunt confectionate fiind de asemenea foarte rezistent.  

Desenele alese ii ajuta pe cei mici sa invete si sa recunoasca formele geometrice in asociere cu diferite obiecte si fiinte cunoscute de ei.

Jocul reprezinta un cadou potrivit pentru copiii mai mari de 1 an, deoarece ajuta la dezvoltarea logicii, motricitatii, simtului tactil si spiritului de observatie. Designul ambalajului, sub forma unei cutii usor de transportat, este de asemenea unul practic, estetic si atractiv. 

Contine: 8 jocuri puzzle de 11 x 11 cm, fiecare avand cate 2 piese

Dimensiuni cutie: 130 mm x 130 mm x 50 mm

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 4144990