Christian Dior. Povestea unei vieti

Christian Dior. Povestea unei vieti
  • Christian Dior. Povestea unei vieti
Christian Dior. Povestea unei vieti de la RAO
Editură RAO
ISBN 606-006-742-9
Număr de pagini 456
Limba Romana
Traducator Anca Magurean
Anul apariției 2022
Colecție Biblioteca Rao

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

58,00 lei
Indisponibil
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

"Domnul acela nu era nici simbolul Gay Paree, nici mustaciosul cu monoclu care se inclina in fata doamnelor, nici tanarul dinamic de tip pseudo-american. Punea dincolo de Atlantic probleme deranjante: nu se stia in ce categorie de francezi trebuie incadrat. Hm! Trebuia inregistrat drept monument istoric."

Nascut sub o stea norocoasa, in timpul acelei unice Belle Epoque, Christian Dior a avut o copilarie magica. Apoi, in adolescenta, s-a lasat vrajit de nebunii ani '20, cand a trait o viata boema alaturi de artisti si scriitori geniali care isi slefuiau talentul sub ochii deja experimentatilor Jean Cocteau si Max Jacob.

Drumul sau prin Marea Criza, urmata de falimentul familiei, si ulterior prin perioada razboiului si a Ocupatiei l-a condus pe nesimtite catre frumos. Si catre succes. Fiecare pagina a acestei carti este o comoara semnata "Dior", care merita sa stea alaturi de celebrele sale creatii.

Marie-France Pochna este professor, producator TV, precum si expert in moda si tendinte de lux. A publicat biografii ale unor personalitati din aceasta lume, precum Marcel Boussac, fondatorul Casei Dior, Gianni Agnelli sau Nina Ricci. Este autoritatea recunoscuta in tot ceea ce legat de viata si creatia lui Christian Dior.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 420380