Cum sa scapam de obezitate

Cum sa scapam de obezitate
  • Cum sa scapam de obezitate
Cum sa scapam de obezitate de la ANDREAS PRINT
Autor Victor Duta
Editură ANDREAS PRINT
ISBN 973-8958-10-5
Număr de pagini 287
Limba Romana
Anul apariției 2006
Categorie Medicina umana

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

18,00 lei
Indisponibil
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere
Editor: Gheorghe Dumitru
Redactor: Laura-Ivona Dumitru

"A fi sănătos, a rămâne un timp cât mai îndelungat tânăr, a trăi mulţi ani şi a gusta din plin bucuriile şi plăcerile vieţii reprezintă, pentru fiecare dintre noi, un ideal al trecerii noastre pe Terra. Din toate timpurile, sănătatea a constituit pentru oameni cea mai mare bogăţie, o bogăţie de nepreţuit.

Obezitatea reprezintă o boală specifică de nutriţie, caracterizată printr-o sporire anormală a greutăţii corporale. Ţesutul adipos poate deveni excesiv fie prin supraalimentaţie, fie prin tulburări metabolice glandulare. Un individ poate fi catalogat drept obez dacă are o greutate corporală cu peste 20% mai mare decât cea normală, ţinând cont de: sex, vârstă, conformaţie fizică etc. O serie de maladii ale glandelor endocrine declanşează procesul de îngrăşare, iar în final, dacă individul nu se tratează atent, el va deveni obez. În anumite cazuri şi la anumite grupuri de populaţie, obezitatea are un caracter ereditar şi ea poate fi declanşată de o anumita "genă". În alte situaţii, obezitatea e de origine nervoasă. La indivizii care şi-au pierdut echilibrul psihic şi suferă de tulburări puternice, se poate deregla senzaţia de foame şi, prin consumul exagerat de alimente, se ajunge la obezitate.

Recomandând cititorilor noştri terapii naturale în vindecarea obezităţii şi a afecţiunilor care o însoţesc, nu facem decât să ne luăm un aliat de nădejde în tămăduirea bolilor de care suferim. Natura este cel mai sigur şi mai fidel aliat al nostru. Ea vine să ne ajute să ne rearmonizăm cu Universul şi, prin aceasta, să ne menţinem sănătatea, bunul cel mai de preţ pentru fiinţa umană."

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
SAG: 336828