Vraja lumii

Vraja lumii
  • Vraja lumii
Vraja lumii de la ORION
Editură ORION
ISBN 606-43-1527-4
Număr de pagini 206
Limba Romana
Traducator Andreea Calin
Anul apariției 2023

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

54,99 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Mulți dintre noi suntem copleșiți de schimbările care ne asaltează în fiecare zi. Ne simțim obosiți și iritați, de multe ori fără să știm de ce. Fundalul vieții noastre este dominat de o teamă apăsătoare și de o neliniște epuizantă. Oare există un mod de a ne raporta la lumea din jur care să ne ajute să fim mai relaxați și mai încrezători în viitor? Cum ne putem recupera curiozitatea, bucuria de a trăi și fascinația față de frumusețea lumii?

Vraja lumii îți propune o călătorie în care vei redescoperi pas cu pas splendoarea ascunsă în detaliile cotidiene. Cu sensibilitate, candoare și umor, Katherine May își descrie lupta cu sentimentul că este copleșită de greutăți și încercarea de a descoperi un nou mod de a trăi, prin explorarea proprietăților vindecătoare ale naturii.

În pagini pline de lirism și empatie, autoarea bestsellerului Iernile sufletului dezvăluie misterele ascunse în cele patru elemente – pământ, aer, apă, foc –, ajutându-te să descoperi în tine însuți puterea de a te bucura de frumusețea lumii și de a merge mai departe cu zâmbetul pe buze.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
SAG: 431815