U de la uliu

U de la uliu
  • U de la uliu
U de la uliu de la ORION
Editură ORION
ISBN 606-43-1237-2
Număr de pagini 332
Limba Romana
Traducator Andreea Calin
Anul apariției 2021

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,99 lei
Indisponibil
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Daca ti-au placut: Anul gandirii magice, de Joan Didion, De ce pestii nu exista, de Lulu Miller sau Luminile Nordului, de Amy Liptrot

Un memoir despre durerea si frumusetea vietii

Cand durerea pierderii tatalui sau devine insuportabila, Helen Macdonald se hotaraste sa intoarca spatele lumii civilizate si sa se afunde intr-o alta lume, cea a pasarilor de prada. In aceasta odisee are parte de doua calauze. Prima vine din trecut, sub forma unei carti stranii care spune povestea (ratata) a imblanzirii unui uliu. Cealalta este Mabel, o femela de uliu porumbar, una dintre cele mai agresive pasari de prada din natura, aproape de neimblanzit.

Astfel, Helen Macdonald isi incepe propriul drum prin labirintul memoriei si al durerii, unul ce are ca rezultat o noua carte, una plina de lirism, umor si emotie. O carte care transcende genurile si incadrarile, la fel cum prietenia autoarei cu Mabel transcende speciile.

Memoir, eseu despre frumusetea naturii si declaratie de dragoste facuta literaturii, U de la uliu este o lectie despre curajul de a-ti forta limitele, dar si despre cat de important este sa respecti adevarata natura a fiintei. A oricarei fiinte.

„O carte unica si frumoasa, de o onestitate emotionala aproape dureroasa. Un limbaj descriptiv care nu are seaman in literatura moderna.“ (Costa Book Award)

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 412537