Tarfe asasine

Tarfe asasine
  • Tarfe asasine
Tarfe asasine de la PANDORA-M
Editură PANDORA-M
ISBN 606-978-521-8
Număr de pagini 238
Limba Romana
Traducator Alina Cantacuzino
Anul apariției 2022
Colecție Anansi contemporan

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

45,00 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

„Literatura lui Roberto Bolaño se situează la granița ce se presupune că ar despărți literatura de politică." Boston Review

„Cel mai influent și mai admirat prozator al generației sale." Susan Sontag

„Aș putea trăi sub o masă, citindu-l pe Borges." Roberto Bolaño

În spațiul restrâns al povestirilor sale, Roberto Bolaño reușește să-și condenseze întregul univers literar, unul dintre cele mai devastatoare și mai personale din literatura spaniolă contemporană: literatura ce îmbibă totul; sexualitatea; viețile personajelor care, în ciuda faptului că duc o existență comună, trec prin stări extatice și întâmplări extraordinare; revolta celor ce trăiesc la marginea societății; călătoria ca mod de evadare dar și ca stil de viață; tinerețea; violența; arta ca obsesie.

„Roberto Bolaño a demonstrat că literatura poate face orice." Jonathan Lethem

„Unul dintre cei mai mari și mai influenți scriitori moderni." James Wood

Roberto Bolaño s-a născut la Santiago de Chile în 1953, dar a trăit cea mai mare parte din viață în Mexic și în Spania, unde a murit la vârsta de 50 de ani. Este autorul a numeroase volume de ficțiune, nonficțiune și poezie, printre care se numără Detectivii sălbatici, O stea îndepărtată sau Nocturnă în Chile. În 2008 a primit, postum, National Book Critics Circle Award pentru monumentalul roman 2666. În Anansi. Contemporan vor mai apărea romanele O stea îndepărtată, Nocturnă în Chile și 2666.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 420489