Semipur

Semipur
  • Semipur
Semipur de la LEDA EDGE
Editură LEDA EDGE
ISBN 606-9740-08-8
Număr de pagini 399
Limba Romana
Traducator Bogdan Voiculescu
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

54,90 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Hematoii provin din imperecherea zeilor cu muritorii, iar copiii nascuti din doi hematoi puri au puteri de zei. Copiii hematoilor si ai muritorilor… ei bine, nu prea. Semipurii nu au decat doua alegeri la dispozitie: sa se antreneze ca sa devina Santinelele care vor vana si vor ucide daimonii sau sa devina slujitori in casele purilor.

Alexandria are 17 ani si ar prefera sa-si riste viata decat sa si-o iroseasca frecand toalete, insa e posibil ca tot acolo sa ajunga pana la urma. Exista mai multe reguli pe care elevii Legamantului trebuie sa le urmeze. Alex are probleme in a le urma pe toate, dar mai ales regula #1: Relatiile dintre puri si semipuri sunt interzise! Din nefericire, ea se indragosteste de Aiden, un semipur extrem de atragator. Insa nu asta reprezinta problema ei cea mai mare – ci sa ramana in viata pana  va reusi sa absolve Legamantul.

Daca esueaza in misiunea ei, se va confrunta cu o soarta mai crunta decat moartea: se va transforma in daimon si va fi vanata tocmai de Aiden. Iar asta ar fi destul de neplacut.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 420074