Printesa pentru totdeauna

Printesa pentru totdeauna
  • Printesa pentru totdeauna
Printesa pentru totdeauna de la LITERA INTERNATIONAL
Autor Connie Glynn
ISBN 606-33-7876-8
Număr de pagini 347
Limba Romana
Traducator Mirella Acsente
Anul apariției 2021

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,90 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
 

Descriere

Printesa pentru totdeauna, al patrulea volum al trilogiei Cronicile Rosewood

Au trecut mai bine de doi ani de cand Lottie a ajuns la internatul exclusivist Rosewood Hall si a preluat rolul de printesa de Maradova pentru a o proteja pe adevarata printesa, Ellie. Cele doua adolescente au reusit sa scape cu bine pana acum de actiunile diabolice ale organizatiei secrete Leviathan, iar Lottie incepe sa-si dea seama ca trebuie sa existe o legatura periculoasa intre Leviathan si familia regala. Ce rol joaca, in realitate, garda ei de corp, Jamie? Si ce secret ascunde regele Maradovei, tatal printesei? Lottie si Ellie nu pot decat spera ca dezvaluirile nu le vor distruge prietenia...

 O poveste fermecatoare despre prietenie, devotament si curajul de a fi tu insuti intr-o lume in care printesele nu sunt ce par a fi, iar magia basmului se regaseste acolo unde te astepti mai putin.

 Connie Glynn s-a nascut in Anglia in 1994 si a avut inca din copilarie o mare pasiune pentru povesti, dictandu-i mamei sale prima ei povestire la varsta de sase ani. In timpul facultatii a infiintat canalul YouTube de vlogging Noodlerella, care s-a bucurat de un succes imens in Marea Britanie, adunand in scurt timp aproape un milion de abonati. In anul 2017, primul volum din seria Cronicile Rosewood, inspirat din propriile experiente din anii de scoala la internat, a adus-o pe Connie in topul autorilor de succes a genului. Printesa sub acoperire a fost urmat de Printesa cu adevarat si de Printesa pierduta. Aventura continua!

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 412618