O viata secreta

O viata secreta
  • O viata secreta
O viata secreta de la LITERA INTERNATIONAL
Autor Ella Carey
ISBN 606-33-9017-3
Număr de pagini 399
Limba Romana
Traducator Ana Maria Gontea
Anul apariției 2022
Colecție BlueMoon

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,90 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

1942, New York

În timp ce războiul face ravagii în Europa, Lily Rose este recunoscătoare pentru viața ei perfectă: are dragostea părinților ei, oameni cu dare de mână, care locuiesc în frumoasa lor casă de piatră brună cu vedere la parc, într-un cartier bogat, și o slujbă de vis ca bucătar la unul dintre cele mai bune restaurante din New York, Valentino’s, un adevărat vis în stil art deco. Dar se îndrăgostește de Tom Morelli, bucătarul talentat de la Valentino’s și nepotul chipeș al unor imigranți sicilieni, ai cărui ochi căprui și adânci o atrag și îi pun inima pe jar.

Apoi Tom primește o înștiințare devastatoare, care schimbă totul: este recrutat și trimis în Italia. Trebuie să se întoarcă în frumoasa lui patrie pentru a lupta într-un război disperat.

Dintr-odată singură, rămasă doar cu amintirea ultimului sărut, Lily se întoarce la părinții ei pentru sprijin. Dar când mama ei află despre relația ei, este furioasă. Când războiul se va încheia, datoria lui Lily va fi să se căsătorească cu bărbatul ales pentru ea, să crească copii și să nu mai muncească niciodată.

Lily știe că trebuie să-și urmeze inima, atât în ce-l privește pe Tom, cât și în privința vocației. Însă când Tom este declarat dispărut în misiune, Lily are inima complet frântă. Dacă va continua să-și urmărească visurile, va mai rămâne ceva pentru ea când războiul se va sfârși?

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 419886