O vara la New York

O vara la New York
  • O vara la New York
O vara la New York de la LITERA INTERNATIONAL
Autor Renee Rosen
ISBN 606-33-8526-1
Număr de pagini 328
Limba Romana
Anul apariției 2022
Colecție BlueMoon

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,90 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

E anul 1965 și noul redactor-șef al revistei Cosmopolitan – Helen Gurley Brown – șochează America și salvează o publicație aflată pe moarte, îndrăznind să le vorbească femeilor despre toate lucrurile interzise.

New Yorkul este plin de oportunități pentru fetele singure, cum ar fi Alice Weiss, care își părăsește micul oraș din Midwest pentru a-și urmări visul. Cu puțin ajutor, ajunge asistenta personală a lui Helen Gurley Brown.

Pentru Alice, care vrea să devină fotografă, pare mutarea perfectă, dar nimic nu ar fi putut-o pregăti pentru lumea în care intră. Editorii și scriitorii demisionează pe loc, refuzând să lucreze pentru femeia care a scris bestsellerul scandalos Sex and the Single Girl, iar notele confidențiale, ideile de articole și modelele de copertă continuă să scandalizeze. Când cineva încearcă să o atragă pe Alice într-un plan pentru a-și sabota șefa, ea este mai hotărâtă ca niciodată să o ajute pe Helen să reușească.

În timp ce presiunea crește la revistă, Alice se luptă să nu-și piardă din vedere propriul vis. Pentru că, dacă Helen Gurley Brown a învățat-o ceva, acest lucru este că o femeie poate cere totul de la viață.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 415669