Noaptea in care a disparut

Noaptea in care a disparut
  • Noaptea in care a disparut
Noaptea in care a disparut de la LITERA INTERNATIONAL
Autor Lisa Jewell
ISBN 606-33-8339-7
Număr de pagini 459
Limba Romana
Traducator Irina-Marina Bortoi
Anul apariției 2022
Colecție BuzzBooks

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,90 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Într-o noapte frumoasă de vară, într-o cochetă suburbie englezească, o tânără dispare împreună cu iubitul ei, după o petrecere la conacul unei noi prietene de la colegiu.

Un an mai târziu, o scriitoare se mută în casa de la marginea pădurii care o desparte de proprietatea în care s-au petrecut evenimentele. Cunoscută pe plan local sub numele Dark Place, pădurea este locul preferat de scriitoare pentru plimbările sale. În timpul unei asemenea plimbări, ea dă peste un indicator misterios pe care scrie „Sapă aici“. Poate acesta să fie un indiciu spre întâmplările care au dus la dispariția tânărului cuplu? Și ce anume este îngropat în locul acesta bântuit?

În maniera ei fabuloasă, întunecată, plină de răsturnări de situație, Lisa Jewell a construit o poveste năucitoare care vă va ține cu sufletul la gură până la ultima pagină.

 

„Nimeni nu spune astfel de povești mai bine decât Lisa Jewell... Ea nu glumește, intră direct în subiect, antrenează personaje convingătoare, cu vieți interioare complexe, într-o intrigă de un suspans nebunesc de-a lungul câtorva sute de pagini, pentru ca apoi să creeze un final complet neașteptat. Îmi place la nebunie.“ Lee Child

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 416329