Lumea estompata

Lumea estompata
  • Lumea estompata
Lumea estompata de la LEBADA NEAGRA
Autor Iris Wolff
Editură LEBADA NEAGRA
ISBN 606-9623-16-9
Număr de pagini 225
Limba Romana
Traducator Andreea Odoviciuc
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

40,01 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Roman nominalizat la Premiul pentru Carte Germana 2020, Premiul pentru Carte Bavareza la categoria Beletristica 2020 si Premiul pentru Literatura Wilhelm Raabe 2020, laureat cu prestigiosul Premiu Solothurn in 2021 si tradus in cinci limbi.

Oare Florentine si Hannes le-ar fi deschis usa celor doi tineri calatori daca ar fi stiut ce rol va juca vizita din RDG in viata familiei banatene? L-ar fi sprijinit Samuel pe cel mai bun prieten al sau, Oz, daca ar fi constientizat amploarea deciziei sale? In Lumea estompata, Iris Wolff impleteste traiectoriile a sapte persoane care, in ciuda loviturilor destinului si a distantelor fizice, se regasesc in permanenta. Pe fondul declinului comunismului in Europa si al istoriei framantate a secolului XX, Wolff scrie un roman extraordinar despre prietenie si lucrurile pe care suntem dispusi sa le sacrificam de dragul fericirii altuia, o poveste emotionanta despre iubire si pierdere.

„Pentru un veac si mai multe vieti, Iris Wolff are nevoie de doar 200 de pagini. Si nimic nu lipseste.” (Carsten Hueck, SWR2)

„Istoria nu a plutit nicicand mai frumos.” (Stefan Kister, Stuttgarter Zeitung)

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 424819