Legea copiilor

Legea copiilor
  • Legea copiilor
Legea copiilor de la POLIROM
Autor Ian McEwan
Editură POLIROM
ISBN 973-46-8886-9
Număr de pagini 236
Limba Romana
Traducator Dan Croitoru
Anul apariției 2022
Colecție Top 10+ 583

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

24,95 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Un roman al lumii contemporane despre iubire, religie si justitie

Fiona Maye este judecatoare la High Court of Justice, sectia pentru cazurile de familie. Este faimoasa pentru inteligenta ei extraordinara, precizie si sensibilitate. Dar succesul profesional ii e umbrit de tristetile care o coplesesc tot mai des si de problemele domestice. Regretul de a nu avea copii o sfisie, iar casnicia ei veche de treizeci de ani e in criza. Aceste detalii compun imprejurarile in care este chemata sa judece un caz urgent: Adam, un adolescent angelic in virsta de saptesprezece ani, refuza tratamentul care i-ar putea salva viata, dar care contravine credintelor lui religioase. Parintii evlaviosi par a fi portavocea dorintelor baiatului. Timpul se scurge. Oare tribunalul laic ar trebui sa ignore devotiunea sincera a baiatului? Ca sa ia o decizie, Fiona il viziteaza pe Adam la spital – o intilnire care reaprinde in ea sentimente pe care le credea de mult uitate. Hotarirea ei va avea consecinte profunde asupra vietilor amindurora.

„Una dintre cele mai intense si mai emotionante experiente de lectura din viata mea. Un roman remarcabil, armonios, perfect conceput, minunat scris.” (Alberto Manguel)

„Un roman fascinant cu un deznodamint sfisietor, o superba opera de fictiune.” (The Times)

„Inca o data, Ian McEwan isi dovedeste abilitatea de a distinge, cu profunzime si sagacitate, adevaruri universale in situatiile extraordinare.” (Booklist)

„Un roman clasic al lui McEwan, o lectura antrenanta de la prima pina la ultima pagina.” (The Guardian)

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 416158