La limita

La limita
  • La limita
La limita de la LITERA INTERNATIONAL
ISBN 606-33-8243-7
Număr de pagini 319
Limba Romana
Traducator Iolanda Prodan
Anul apariției 2022
Colecție BuzzBooks

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,90 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Cel mai recent roman al lui George March are un succes extraordinar și nimeni nu se poate mândri mai tare decât soția lui. Devotată regulilor și aparențelor, doamna March duce o existență pedantă și privilegiată în lumea bună a New Yorkului, până într-o dimineață când patroana patiseriei preferate sugerează că protagonista romanului scris de soțul ei – un personaj detestabil pe nume Johanna – este inspirată de însăși doamna March. Șocată și umilită, doamna March, care nu știe mai mult de atât pentru că nu a citit cartea, își abandonează comanda și fuge în grabă din magazin. Dar lucrurile nu se opresc aici. Pornind de la un articol decupat dintr-un ziar pe care îl găsește în biroul lui George, doamna March este convinsă că soțul ei a comis o crimă.

În timp ce narațiunea ne conduce, pas cu pas, prin delirul și psihozele doamnei March, implicațiile ei se ramifică și pătrund în zonele cele mai sensibile și mai intime ale vieții. Imaginea publică ia locul adevăratei identități a persoanei. Scenariile care se dezvoltă independent în imaginația noastră devin realitate.

În romanul său de debut, Virginia Feito reușește să comprime o multitudine de idei și emoții într-o narațiune alertă și plină de tensiune.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 415081