Instant Karma

Instant Karma
  • Instant Karma
Instant Karma de la STORIA
Editură STORIA
ISBN 630-6525-12-6
Număr de pagini 485
Limba Romana
Traducator Iulia Dromereschi
Anul apariției 2023
Colecție Young Adult

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

59,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
 

Descriere

Dragoste, ura sau destin?

Prudence Barnett este o perfectionista care se grabeste intotdeauna sa-i judece pe locuitorii lenesi, aroganti si nepoliticosi ai oraselului ei de coasta. Visurile de justitie cosmica i se implinesc atunci cand, dupa o noapte petrecuta cu prietenii, se trezeste brusc inzestrata cu abilitatea de a arunca instant karma – atat buna, cat si rea – asupra celor din jurul ei.

Euforica, Pru isi foloseste puterea pentru a-i pedepsi pe toti, de la vandalii publici la barfitorii rautaciosi, dar exista o persoana asupra careia noul ei har nu functioneaza asa cum se asteapta: Quint Erickson, partenerul ei de laborator, un pierde-vara enervant de dragut si impresionant de nobil, mai ales cand vine vorba de munca sa de la Centrul de Salvare a Animalelor Marine Fortuna Beach.

Cand se resemneaza sa lucreze la centru ca sa obtina puncte in plus la scoala, Pru incepe sa descopere adevarul despre leii-de-mare, problemele de mediu si semnalele romantice neclare – nu neaparat in aceasta ordine.

Instant Karma este o poveste de dragoste contemporana in care Marissa Meyer, autoarea romanelor HEARTLESS. Povestea nespusa a Reginei de Cupa si AURIT, ne dezvaluie cu ajutorul intuitiei karmice cat de mica este diferenta dintre virtute si vanitate, generozitate si lacomie, dragoste si ura… si destin.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 430888