Incredere

Incredere
  • Incredere
Incredere de la LITERA INTERNATIONAL
Autor Hernan Diaz
ISBN 606-33-9516-1
Număr de pagini 474
Limba Romana
Traducator Bogdan Perdivara
Anul apariției 2022
Colecție Clasici contemporani Litera

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

79,91 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Chiar și în tumultul și efervescența anilor ’20 ai secolului trecut, toată lumea din New York a auzit de Benjamin și Helen Rask. El este un magnat legendar de pe Wall Street; ea este fiica unor aristocrați excentrici. Împreună au urcat până pe cele mai înalte piscuri ale unei lumi de o bogăție aparent fără margini – totul în timp ce deceniul de excese și speculații se apropie de sfârșit. Dar cu ce preț și-au adunat ei averea uriașă? Acesta este misterul din centrul romanului Obligațiuni, un titlu de succes publicat în 1937 pe care tot New Yorkul pare să-l fi citit. Există însă și alte versiuni ale acestei povești, implicând o serie lungă de privilegii și înșelăciuni.

Hernan Diaz plasează aceste narațiuni rivale într-o conversație perfect ritmată, sub ochiul atent al unui personaj feminin care se străduiește să separe faptele de ficțiune. Rezultatul este un roman care acoperă peste un secol și devine tot mai captivant cu fiecare nouă dezvăluire.

Deopotrivă narațiune palpitantă și puzzle literar strălucit, Încredere îl antrenează pe cititor într-un demers de căutare a adevărului în timp ce expune înșelătoriile care macină adesea relațiile personale, forța capitalului de a deforma realitatea și ușurința cu care puterea poate manipula faptele.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 427150