Florile uitarii

Florile uitarii
  • Florile uitarii
Florile uitarii de la LITERA INTERNATIONAL
ISBN 606-33-8031-0
Număr de pagini 396
Limba Romana
Traducator Valentina Georgescu
Anul apariției 2021
Colecție BlueMoon

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,90 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Miranda și David, un cuplu cu o căsnicie care trece prin momente dificile, se mută din Londra într-un conac de țară renumit odinioară pentru superba lui grădină. Însă realitatea se dovedește foarte diferită de visul bucolic al Mirandei. Curând, nefericirea latentă din familie iese la suprafață, izolându-l pe fiecare în propriile resentimente și în propria singurătate. David este preocupat doar de slujba de la Londra și de amanta lui, cei doi copii se ceartă încontinuu, iar fiul ei Gus terorizează atât animalele de la fermă, cât și pe noii lui colegi de școală.

Pe neașteptate însă, un francez enigmatic îi solicită postul de grădinar, promițând să readucă la viață frumusețea grădinii. Cu înțelepciune și blândețe, el începe totodată să vindece durerile trecutului și ale prezentului. Ca prin magie, grădina începe să revină la frumusețea de odinioară, iar Miranda să se îndrăgostească de acest bărbat, deosebit de toți cei pe care i-a cunoscut până atunci.

Dar cine este cu adevărat Jean-Paul? Când Miranda găsește jurnalul Avei Lightly, fosta proprietară a conacului, descoperă nu numai o tulburătoare poveste de dragoste și paralele cu propria viață, dar și secretul pe care Jean-Paul l-a purtat în suflet mai bine de două decenii.

 

O poveste de dragoste captivantă... este pe cât de realistă, pe atât de frumoasă. Daily Telegraph

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 412060