Femei pe rug

Femei pe rug
  • Femei pe rug
Femei pe rug de la CORINT
Editură CORINT
ISBN 606-088-090-5
Număr de pagini 399
Limba Romana
Traducator Carmen Ion
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

64,90 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Iarna anului 1617, Finnmak, Norvegia. O furtuna teribila se isca pe mare in jurul indepartatei insule norvegiene Vardø. O tanara femeie, Maren, vede cum barbatii de pe insula, plecati la pescuit, pier intr-o clipita. Isi pierde astfel tatal, fratele si logodnicul.

Vardø este acum o asezare a femeilor, care sunt nevoite sa supravietuiasca in lipsa ajutorului barbatilor rapusi in furtuna.

Optsprezece luni mai tarziu, aici soseste un personaj sinistru. Absalom Cornet a fost chemat din Scotia sa le aduca pe femeile de pe insula la ascultare. Cu el calatoreste tanara sa sotie, Ursa. In noua ei casa, ca si in compania lui Maren, Ursa intalneste ceva ce nu a mai vazut pana atunci: femei independente. Dar acolo unde Ursa gaseste fericirea si dragostea, Absalom nu vede decat un loc potopit de un rau ingrozitor, de vrajitorie, pe care trebuie sa-l dezradacineze cu orice pret, chiar cu arderea pe rug a vinovatelor...

Inspirata din fapte reale, furtuna din Vardø si procesul vrajitoarelor din 1620, Femei pe rug este o poveste de dragoste cu accente feministe, inconjurata de raul oamenilor si prigoana naturii din nordul indepartat.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 421467