Dracula Blestemul intunericului

Dracula Blestemul intunericului
  • Dracula Blestemul intunericului
Dracula Blestemul intunericului de la NEVERLAND
Autor Cosmin Baiu
Editură NEVERLAND
ISBN 606-9602-52-1-5
Număr de pagini 349
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

59,90 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Este anul 1447 și nori intunecați se aduna asupra voievodului Valahiei, Vlad Dracul, tradat de puternicii sai boieri. In acest timp, cei doi fii- Vlad și Radu – sunt prizonieri in Imperiul Otoman, acolo unde duc o existența subterana, umilitoare și unde iși planuiesc in secret cruda razbunare...

In timpurile noastre, profesorul Andrei și echipa sa desfașoara o ampla campanie de sapaturi arheologice la Manastirea Comana, in cautarea misteriosului mormant al lui Țepeș, supranumit și Dracula. Il insoțește singura sa fiica, Maria, o tanara studenta aflata in vacanța de vara. Ceea ce dezgroapa insa le depașește cu mult imaginația- un secret inspaimantator, ascuns de secole in maruntaiele pamantului, o plaga ce se revarsa asupra intregii regiuni.

Inspirat din relatarile cronicarilor vremii, thrillerul istoric "Dracula-Blestemul Intunericului" iși ține cititorii cu sufletul la gura prin acuratețea istorica și permanenta intrepatrundere a doua planuri temporale- trecut și prezent. Romanul istoric il intalnește pe cel de factura gotica intr-un volum in care acțiunea se deruleaza alert, spre un final cu totul neașteptat.

Cosmin BAIU este autorul best-sellerului istoric "Ultima noapte la Auschwitz" (2020), in curs de publicare in Statele Unite, dar și al romanelor horror "Vama Veche" (2021), "Interviul" (2019), precum și al colecției de nuvele "Pandemie...și alte povestiri" (2020).

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 421470