Cu dragostea in minte

Cu dragostea in minte
  • Cu dragostea in minte
Cu dragostea in minte de la LITERA INTERNATIONAL
ISBN 606-33-9606-9
Număr de pagini 429
Limba Romana
Traducator Simona Sasarman
Anul apariției 2022
Colecție BlueMoon

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

59,90 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Doi tineri cercetatori, o relatie cu scantei, un deznodamant exploziv!

Bee Konigswasser traieste dupa un cod de reguli cat se poate de simplu: ce ar face Marie Curie in locul ei? Daca NASA i-ar fi oferit un post de conducere in cadrul unui proiect de neuroinginerie - adevarat vis devenit realitate - Marie ar fi acceptat fara nici o ezitare. Indiscutabil! Dar faimoasa intemeietoare a fizicii moderne n-ar fi fost nevoita sa conduca proiectul impreuna cu Levi Ward.

Totusi, in felul lui, Levi e un tip atractiv: inalt, serios si cu ochi patrunzatori. Dar, in timp ce el si Bee erau colegi la scoala doctorala, Levi si-a exprimat sentimentele fata de ea intr-o maniera cat se poate de clara: dusmanii de moarte nu pot functiona decat in galaxii separate, iar acestea trebuie sa fie cat mai departate una fata de cealalta.

In momentul in care echipamentele pe care le-a cerut Bee intarzie sa soseasca, iar colegii de proiect o ignora pur si simplu, tanara cercetatoare ar putea sa jure ca Levi ii devine, incetul cu incetul, aliat, secondand-o in actiunile ei si sustinandu-i ideile... Iar posibilitatile care decurg dintr-o astfel de situatie ii provoaca lui Bee o adevarata furtuna neuronala.

Insa atunci cand vine vremea ca ea sa raspunda sentimentelor lui Levi si sa-si daruiasca inima, intrebarea care se pune nu poate fi decat: Ce ar face Bee Konigswasser?

Cu dragostea in minte e un roman sclipitor, care pune in evidenta nebanuita latura sexy a oamenilor de stiinta. - Helen Hoang

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
SAG: 424788