Casa olandeza

Casa olandeza
  • Casa olandeza
Casa olandeza de la HUMANITAS FICTION
Autor Ann Patchett
ISBN 606-779-764-0
Număr de pagini 351
Limba Romana
Traducator Mihaela Dumitrescu
Anul apariției 2021
Colecție Raftul Denisei

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

37,00 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Casa Olandeza este o poveste despre iubire si sacrificiu, despre absenta si generozitate, despre puterea si magia unui loc care poate condamna, dar si vindeca.

La sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, in urma unui pont primit pe patul unui spital de campanie, Cyril Conroy face o investitie geniala, care il va transforma intr-un mogul imobiliar. Ca orice imbogatit peste noapte, va cumpara Casa Olandeza, unde se va muta impreuna cu familia sa.

"Visul american" al lui Cyril Conroy se destrama insa, asa cum inainte se intamplase cu cel al familiei VanHoebeek, primii proprietari ai casei, dar va fi reactivat de ambitiosul sau fiu, Danny, si va fi implinit cu succes de nepoata sa, May. Reusita lui Danny vine cu un pret: Maeve, sora lui, va renunta la propriile visuri, renuntare care vorbeste despre sacrificiul pe care numai iubirea il poate face posibil si il legitimeaza.

"Textura fina a romanului este alcatuita din multe momente mici, intime, dar efectul este unul atotcuprinzator, urias si generos - profund emotionant."-New York Journal of Books

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 403376