Camera de povestit - O istorie despre iubire, tradare, razbunare si cea mai formidabila bucata de branza din lume

Camera de povestit - O istorie despre iubire, tradare, razbunare si cea mai formidabila bucata de branza din lume
  • Camera de povestit - O istorie despre iubire, tradare, razbunare si cea mai formidabila bucata de branza din lume
Camera de povestit - O istorie despre iubire, tradare, razbunare si cea mai formidabila bucata de branza din lume de la PUBLICA
Editură PUBLICA
ISBN 606-722-156-5
Număr de pagini 421
Limba Romana
Traducator Anca Barbulescu
Anul apariției 2015
Colecție Narator

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

43,35 lei
Ultimul exemplar
Cantitate
 

Descriere

În satul pitoresc Guzmán din Spania, într-o peșteră săpată în coasta unui deal vecin cu casele, o ușă străveche duce la o încăpere înghesuită, de calcar, numită „camera de povestit”. Aici a ajuns Michael Paterniti să-l asculte pe Ambrosio Molinos de las Heras, producător spaniol de brânză, cum depăna o poveste ciudată și fascinantă despre o bucată de brânză. 
Brânza lui Ambrosio, făcută după o veche rețetă de familie, avea reputația de a se număra printre cele mai bune din lume și se spunea că ar avea calități mistice. În seara aceea, când cei doi au ieșit din camera de povestit, Paterniti era complet captivat. 
N-a trecut mult și a plonjat cu totul în viața satului: s-a mutat în Guzmán, cu soția și copiii mici, ca să caute adevărul despre brânza aceea. Ce descoperă în cele din urmă nu are nimic de-a face cu fabula idilică despre slow-food pe care și-o închipuia la început. Dimpotrivă, e absorbit în inima vârtejului unui mister complicat, al unei rivalități de sânge care presupune acuzații de trădare și furt, amenințări cu moartea și un plan criminal. 
Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 389582