Bridgerton - Pentru un sarut. Povestea lui Hyacinth

Bridgerton - Pentru un sarut. Povestea lui Hyacinth
  • Bridgerton - Pentru un sarut. Povestea lui Hyacinth
Bridgerton - Pentru un sarut. Povestea lui Hyacinth de la LITERA INTERNATIONAL
Autor Julia Quinn
ISBN 606-33-7780-8
Număr de pagini 333
Limba Romana
Traducator Irina Fulger
Anul apariției 2021
Colecție MoonLight

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

49,90 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Gareth St. Clair este la ananghie. Tatăl lui – care nu este și tatăl lui natural – îl urăște și este decis să ruineze domeniul și să-l lase astfel fără nici un ban. Singura moștenire personală a lui Gareth este un vechi jurnal de familie, care ar putea să conțină nu doar secretele trecutului său, ci și cheia viitorului. Problema este că este scris în italiană, limbă din care Gareth nu știe nici un cuvânt.

Întreaga aristocrație este de acord cu un lucru – nu există nimeni care să se compare cu Hyacinth Bridgerton. Are o istețime afurisită, o limbă ascuțită și, după părerea lui Gareth, este minunată doar în doze mici. Însă ceva la ea – ceva fermecător și enervant totodată – îi captează interesul mai mult decât a reușit vreodată o altă femeie.

Pentru Hyacinth, fiecare vorbă și faptă a lui Gareth pare o provocare, așa că se oferă să îi traducă jurnalul, chiar dacă italiana ei nu este tocmai perfectă. Însă pe măsură ce se adâncește tot mai mult în textul misterios, cei doi descoperă că răspunsurile pe care le caută nu sunt în jurnal, ci în fiecare dintre ei…

Și, mai ales, că nimic nu este mai simplu – sau mai complicat – decât un sărut care poate schimba destine...

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 409025