Asteptari

Asteptari
  • Asteptari
Asteptari de la HUMANITAS FICTION
Autor Anna Hope
ISBN 606-779-956-9
Număr de pagini 324
Limba Romana
Traducator Mihaela Dumitrescu
Anul apariției 2022
Colecție Raftul Denisei

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

39,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Asteptari, roman publicat in 19 tari si in curs de ecranizare, abordeaza o tematica foarte actuala legata de prietenia dintre tinere, conditia femeii moderne, anxietatile si frustrarile ei fata de maternitate, de intemeierea si pastrarea unei familii, de cariera, de asteptarile proprii, mai mult sau mai putin realiste, si de cele ale societatii.

Hannah, Cate si Lissa sunt tinere, de nedespartit, iar viata li se intinde la picioare tumultoasa, cu posibilitati nelimitate, inepuizabila. Locuiesc impreuna intr-o casa victoriana din inima Londrei, petrec, invata, se bucura de mediul efervescent al vietii artistice din metropola. Zece ani mai tarziu, in plina maturitate, descopera ca nici una dintre ele nu a ajuns acolo unde visase. Nici una dintre ele nu este cu adevarat femeia care credea ca va deveni. Cariere departe de a le multumi, mariaje in deriva, crize ale maternitatii le fac pe cele trei prietene sa fie invidioase pe implinirea pe care au impresia ca o citesc in viata celorlalte. O invidie discreta, insa nu mai putin malitioasa, care va schimba cu totul chipul prieteniei dintre ele.

Un tablou extrem de izbutit al prieteniei dintre femei, cu  bucuriile si necazurile ei. O voce proaspata si captivanta in romanul britanic actual. - Daily Telegraph

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
SAG: 415950