1Q84, vol. III

1Q84, vol. III
  • 1Q84, vol. III
1Q84, vol. III de la POLIROM
Editură POLIROM
ISBN 973-46-2005-0
Număr de pagini 427
Limba Romana
Anul apariției 2012
Colecție Biblioteca Polirom

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

38,95 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Mult-asteptatul volum 3 al trilogiei 1Q84, o carte in care Haruki Murakami ne promite sa dezlege enigmele lasate in suspans, un roman in care magicul si oniricul sunt lasate sa se manifeste cu naturalete si ingeniozitate.


Ramanem in 1Q84 sau exista totusi o portita inapoi catre 1984? Menit sa ofere un final povestii lui Tengo si a lui Aomame, ultimul volum aduce o serie de complicatii narative. Desi continua cu acelasi suspans nebun din primele doua volume, povestea trece acum intr-un registru mai cald, mai protector. Optica se schimba, miza se schimba. Structura cartii urmeaza acum nu doua, ci trei fire narative, care tind tot mai mult sa se intersecteze. Se creeaza punti, se ofera raspunsuri, dar sunt raspunsuri care doar deschid calea catre noi intrebari. Cine este incasatorul care nu suna niciodata la sonerie, ci bate insistent in usa, cerand sa i se plateasca taxa cuvenita? Cine se ascunde in noua crisalida de aer? Se mai poate pleca din orasul pisicilor?


„Te-ai astepta ca, odata cu ultima pagina, o carte atat de mare sa-si incheie socotelile cu publicul sau, sa rezolve orice urma de mister. Domnul Murakami respinge astfel de «marunte» obligatii si lasa cateva dintre raspunsurile la intrebari prada imaginatiei cititorului.” The New York Times


Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 229402