Uimitoarea pasare a fericirii

Uimitoarea pasare a fericirii
  • Uimitoarea pasare a fericirii
Uimitoarea pasare a fericirii de la SIONO
Editură SIONO
ISBN 630-6509-27-0
Număr de pagini 173
Limba Romana
Anul apariției 2023

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

40,01 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Purtându-ne de-a lungul timpului și cu magia cuvintelor prin poezii suave sau încărcate de emoție, prin fragmente de viață cutremurătoare sau prin istorisiri candide cu și despre copii, Ileana Vlădușel revine cu o carte de povești absolut fermecătoare despre lumea infinitezimală a florilor, a boabelor de rouă sau a vreunui cățeluș sau iepuraș nefericit momentan.

Străvechii spiriduși, căpcăuni sau uriași fac concurență loială, în Uimitoarea pasăre a fericirii, teribililor zombies care ne pândesc din peisajul literar actual. Micile apocalipse ale unor lumi miniaturale, amenințate de aceștia, nu sunt cu nimic mai prejos de invaziile terestre sau de aiurea din Univers. Iar binele final garantat, cu care ne-am obișnuit din basme, unge sufletul cititorului fără vârstă.

Deosebit de estetică la noua scriere este epica în formă de vers, cu rimă interioară, fapt care conferă o muzicalitate anume fiecărei povestiri în parte.

Așadar, Ileana Vlădușel ne face o invitație specială în lumea necuvântătoarelor și nu numai, unde toate prind grai și unde zânele sau vrăjitorii sau ursul din pădure au televizoare din ciupercuțe și calculatoare din căsuțe de broască țestoasă… O invitație care, deși se adresează teoretic copiilor, este numai bună de onorat la orice vârstă și în orice anotimp.

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
SAG: 434700