Est-falia

Est-falia
  • Est-falia
Est-falia de la CASA DE PARIURI LITERARE
ISBN 606-990446-6
Număr de pagini 121
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

31,50 lei
Indisponibil
 

Descriere

Cu Maestrul, vizionam Dracula, celebra productie a lui Bram Stoker. In scopuri academice, pentru ca eu voi scrie o dizertatie: Blood circulation in the Balkans. Politics and Intimacy. Este Estul pervers, contagios, vampiric? Cum se feresc ei, vesticii, de misteriosul Conte care le poate da viata vesnica la pachet cu setea de sange? Cum se apara Vestul? Orice ar face, se pare ca sangele balcanic se scurge pe sub usa Europei, cum spune un savant, Misha Glenny (2000).

Cu jaluzelele trase, eu si Maestrul cautam patternuri de identificare. Winona Ryder simte nelamurit in ea glasul unei tari nestiute, the land beyond the forest - ea simte in trup tara frumoasa a printului strain si un plans necunoscut o ineaca, un plans adanc, originar. Dracula ii vorbeste gutural, intr-o engleza cu inflexiuni slave bine exersate si executate si ea se cutremura de fiorul unei existente trecute. "Sangele este viata!"

Sangele se amesteca, circula pe sub pamant, pe sub Canalul Manecii, circula prin tevile subtiri ale trupurilor, in patul conjugal si in afara lui, sangele, necuratenie si euharistie, sangele si aerul tare al Transilvaniei sa fie si pentru mine identitate ca si eu sunt slaba si fragila si gracila, exact genul Winona, dar pe blond. 

Din aceeaşi categorie

Cărți de același autor

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 420017