Dialoguri cu primul meu sot si iubirea de dupa divort

Dialoguri cu primul meu sot si iubirea de dupa divort
  • Dialoguri cu primul meu sot si iubirea de dupa divort
Dialoguri cu primul meu sot si iubirea de dupa divort de la CORESI
Autor Oana Sandu
Editură CORESI
ISBN 606-996-895-6
Număr de pagini 150
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

48,00 lei
Stoc limitat
Cantitate
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Oana Sandu este o căutătoare, un spirit zburător ce reușește cu măiestrie să-și lărgească gradul de libertate prin permanentul dialog cu ea. Este o sursă inepuizabilă de întrebări din perspective diferite, cu sens de adâncire până la detalii ce le-ar părea altora inutile, dar care, cu haina unei creativități debordante, reprezintă supapa SUPRAviețuirii ei. Ori, așa cum vei descoperi în carte, dialoguri cu propriile-i emoții și stări: furia, supărarea, tristețea, frica, lanțuri din care se eliberează treptat, în planuri din ce în ce mai subtile. Cu siguranță o mână de ajutor în această strategie de viață i-au dat tiparele și arhetipurile studiate în anii de studiu la Facultatea de Litere și formarea aceasta a fișării evenimentelor ei de viață, dezvoltată ulterior prin toate tehnicile de autocunoaștere pe care le-a experimentat.

Cartea vine să îmbrace cu o poveste argument călătoria spre centrul fiecăruia dintre noi. Naturalețea abordării unor contexte limită (divorțul, boala – endometrioză, neîmplinirea ca femeie – mamă, experiența străinătății) este o consecință a muncii cu sinele prin explorarea sensurilor dialogului interior-exterior, prin trecerea de la covențional la propriul registru latent ce-așteaptă să fie scos la lumină. Și mai este și o dovadă a faptului că se poate! Când renunți la a-ți mai plânge de milă, la a primi pastila vindecării doar din exterior, faci primul pas spre tine – un univers fascinant și inepuizabil, de care nu ai cum vreodată să te plictisești, căci centrul tău este Sursa, este totul.

Cartea își alege cititorii, se spune, așa încât sunt sigură că-ți vei culege ROD-ul parcurgând, într-un veritabil exercițiu de sinceritate, această călătorie literară cu… DOR de tine.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 428958