Cercul de foc

Cercul de foc
  • Cercul de foc
Cercul de foc de la SIONO
Autor Diana Fanea
Editură SIONO
ISBN 630-6509-04-1
Număr de pagini 399
Limba Romana
Anul apariției 2022

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

44,99 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Diana Fanea scrie altfel. Diana Fanea ne teleporteaza intr-un spatiu cultural diferit, ale carui cutume, a carui mentalitate surprind cititorul de la primele randuri. Personajele principale, doua la numar, sunt creionate alternativ, pe capitole, iar autoarea creeaza un dinamism inedit ce are darul de a mentine tensiunea constanta pana la final.

Marturisesc ca am ramas surprins de maturitatea scriiturii care, intr-un crescendo continuu, abordeaza extraordinar de veridic ceea ce se petrece dincolo de individualitatea fizica a personajelor. Reactiile subtile ale acestora, surprinse de o autoare cu o acuitate foarte ridicata a perceptiei, micile gesturi ce deriva, uneori, din trairile interioare fulgurante, fac din romanul Dianei Fanea, Cercul de foc, o carte in care fiecare final de fraza indeamna cititorul sa caute continuarea.

Ece si Kerem. Doua personaje exceptional definite, care ar merita o transpunere pe scena, intr-o inedita piesa "pentru doi", vor captiva cititorul prin intensitatea profund realista a trairilor, a reactiilor si a unei introspectii stralucit surprinsa de o autoare carei ii prevad un viitor prolific in literatura contemporana.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 420398