Pe urmele vikingilor. Jurnal de calatorie in Suedia

Pe urmele vikingilor. Jurnal de calatorie in Suedia
  • Pe urmele vikingilor. Jurnal de calatorie in Suedia
Pe urmele vikingilor. Jurnal de calatorie in Suedia de la LEDA
Editură LEDA
ISBN 606-793-936-1
Număr de pagini 347
Limba Romana
Anul apariției 2020

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

34,90 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

Exista destinatii 'la moda" si locuri despre care n-ati auzit niciodata. Exista orase ale lumii in care poate ajunge oricine, dar si unele care-ti vor ramane ancorate doar in dorinte si vise. Exista locuri "ca acasa", dar si unele care nu seamana cu nimic din ce-ai vazut pana acum. Exista colturi de lume accesibile, dar si unele atat de "piperate", incat esti nevoit sa le scoti din meniu.

Suedia e un amestec din toate: nu-i nici aproape, nici departe. Nu-i o destinatie "in voga", dar devine "cool" sa spui: "Am calatorit in Suedia!" Nu-i nici ieftina, dar nici nu mori de foame intr-insa. Ne si seamana, ca tara, dar in esenta este atat de diferita. De veti avea ocazia, nu-i spuneti NU! Porniti spre ea cu inima deschisa, caci v-o va umple cu o caldura pe care n-ati fi banuit-o pentru nordul Planetei.

Din tara de poveste in care incerc sa va ademenesc prin aceasta carte, veti avea de invatat destule. Si va veti intoarce "altfel". Nu numai mult mai bogati spiritual, ci si contaminati de microbul civilizatiei. Veti gasi tara in care, fara sa stim, tuturor ne-ar fi placut sa traim.

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 396883