Studiul China. Carte de bucate

Studiul China. Carte de bucate
  • Studiul China. Carte de bucate
Studiul China. Carte de bucate de la ADEVAR DIVIN
Editură ADEVAR DIVIN
ISBN 606-8420-34-9
Număr de pagini 284
Limba Romana
Traducator Bogdan Chircea
Anul apariției 2013

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

45,00 lei
Indisponibil
 

Descriere

Una dintre particularităţile cărţii lui LeAnne este folosirea unor reţete care nu conţin grăsimi adăugate şi puţină sare – sau chiar fără sare – şi care recurg la minimum, în modul cel mai judicios, utilizarea de agenţi de îndulcire. Unele persoane, care nu pot în ruptul capului să accepte ideea de a nu folosi zahăr sau grăsime în dieta cotidiană pot să-i pună la îndoială strategia fără-grăsimi, dar dovezile ştiinţifice arată că ar trebui să încercăm să evităm să folosim grăsimi adăugate, mai ales persoanele care fie se confruntă cu un risc sporit de apariţie a unei boli degenerative (respectiv majoritatea oamenilor) sau cei care au fost deja diagnosticaţi cu o asemenea boală (de exemplu, boli cardiovasculare, cancer, diabet şi alte tulburări metabolice şi obezitate). Folosesc termenul grăsimi „adăugate” pentru a face distincţia faţă de alimentele pe bază de legume şi fructe care au un conţinut bogat de grăsimi, deoarece acestea au adeseori o rezervă naturală de antioxidanţi, fibre şi genul adecvat de proteine.







Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 365777