Peste afumat si marinat: specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete

Peste afumat si marinat: specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete
  • Peste afumat si marinat: specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete
Peste afumat si marinat: specii recomandate, dispozitive pentru afumat, retete de la M.A.S.T.
Editură M.A.S.T.
ISBN 606-649-026-9
Număr de pagini 109
Limba Romana
Traducator Diana Farcas
Anul apariției 2013

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

9,50 lei
Indisponibil
  Fidelizare

la fiecare comandă acumulezi puncte pe care le poți folosi pentru a cumpăra alte produse

  Card cultural

Poți plăti cărțile din librărie cu cardul tău cultural.

  Livrare oriunde

Livrăm produsele noastre oriunde în lume, iar în București, în 24 de ore.

  Stoc permanent

Librăria Eminescu are peste 25000 de produse în stoc.

Descriere

Pestele proaspat, fie ca-l pescuim, fie ca-l cumparam de la piata sau de la pastravarii, este considerat o delicatesa incomparabila atunci cand il afumam noi si cand il servim cald.



Din cuprins: specii de peste potrivite pentru afumat-somon, tipar, pastrav, crap, lin, biban, stiuca, platica, mreana, coregon, sturion, halibut, scrumbie, cambula . . .;



aparate pentru afumat si afumatori(descrierea produselor, afumatoarea grill);



construirea propriei afumatori;



pregatirea pentru afumat-sararea si saramurarea (pestele intreg versus filetare);



pestele la protap si pestele pregatit corect pentru gratar;



specii diferite de peste in bait(de ex. garvlax-ul);



cele mai bune retete pentru salate, supe si paste din peste afumat;



sosuri potrivite.



Este cea mai surprinzatoare carte pe aceasta tema!



Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
SAG: 345713