Proiecte negre (ultrasecrete) uitate. Planurile resetarii planetei si a Romaniei

Proiecte negre (ultrasecrete) uitate. Planurile resetarii planetei si a Romaniei
  • Proiecte negre (ultrasecrete) uitate. Planurile resetarii planetei si a Romaniei
Proiecte negre (ultrasecrete) uitate. Planurile resetarii planetei si a Romaniei de la EDITURA DARCLEE
Autor Emil Strainu
Editură EDITURA DARCLEE
ISBN 606-9010-44-0
Număr de pagini 495
Limba Romana
Anul apariției 2023

Plata cu cardul

Adaugă o recenzie

73,50 lei
În stoc
Cantitate
 

Descriere

In actuala cultura a Teoriei Conspiratiei, generalul dr. Emil Strainu este, poate, cel mai cunoscut autor din Romania. In galeria aceasta onorabila si blamata in acelasi timp, de care se vorbeste mai in soapta, mai cu voce tare, domnia sa nu sta singur, ci alaturi de nume celebre pe plan international, precum englezul David Icke, americanii Corey Goode, Timothy Green, Bob Lazar sau generalul rus Dimitri Fonareff.

Ambii generali sunt citati in numeroase lucrari ca fiind artizani sau participanti la numeroase actiuni cu caracter ocult incepand cu mijlocul anilor 1980 si pana astazi. Ar fi participat, in decursul timpului, la activitati ale cluburilor Crans Montana, Roma si Davos si se spune ca sunt membri ai unor organizatii "discrete” precum grupurile Bohemian, Bilderberg, Francmasonerie sau Illuminati.

In prezenta lucrare veti gasi subiecte fabuloase ale culturii Teoriei Conspiratiei si organizatiilor secrete. Dar vestea surprinzatoare este alta: teorii ale conspiratiei nu mai exista aproape deloc – in secolul XXI s-au adeverit toate. (Carmen Radu)

Din aceeaşi categorie

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
SAG: 431701